jueves, 15 de septiembre de 2016

Els plànols inicials

11/9/16

Avui he començat amb els primers plànols de l'habitatge. Són plànols provisionals i segurament canviaré algunes coses abans de començar a posar-li detalls, ja que aquest és només un primer concepte. Vaig fer un parell de croquis per poder tenir una idea de com volia fer-ho i després de molts dissenys descartats em vaig decidir per fer aquest següent. No és el disseny final, però la idea general d'aquest disseny es mantindrà al llarg del projecte. 

Per fer els plànols utilitzo el programa ArchiCAD 20 i vaig aprenent a utilitzar-lo a mesura que vaig avançant el projecte. Per poder aprendre els bàsics utilitzo vídeos de Lynda.com i a partir d'allà començo a experimentar amb les opcions i les diferents seleccions de parets, portes i altres eines per poder aprendre d'una forma més autònoma i més independent. 

Primer he començat amb la forma bàsica del pati frontal. Aquest tindrà una mesura d'uns 12x17 metres.
 
Després he continuat amb el disseny bàsic de l'habitatge en si i el posicionament dels murs de càrrega, unes quantes parets interiors i l'entrada principal de l'habitatge. A la primera planta hi haurà la cuina, el saló i algunes altres habitacions auxiliars, com un lavabo o un traster. 

Tot el que està marcat estarà sota terra. A l'exterior només hi haurà el pati i la part frontal de l'habitatge.  

Seguidament he començat a afegir els murs de càrrega de la segona planta. Aquesta planta tindrà una terrassa frontal i serà on estaran els dormitoris. 

Primera planta:

Segona planta:
Model 3D des de l'exterior:

Seguidament he baixat l'altura del sostre del segon pis de 3m a 2.6m i he començat a afegir finestres i portes. 

Vista frontal aèria:

Vista de perfil:

No hay comentarios:

Publicar un comentario