domingo, 2 de octubre de 2016

Alternatives al Pinterest

M'he estat mirant varies pagines per poder moure tot el contingut que tinc guardat a Pinterest, ja que aquest t'obliga a inscriure't per veure tot el contingut d'un mur.

Primer he provat Evernote, el qual funciona perfectament però no té una funció que permeti que el bloc sigui públic. Es podria compartir una nota individual com a link únic amb el públic, però això suposaria posar tots els links, imatges i descripcions manualment en una sola nota, la qual cosa fa que utilitzar Evernote sigui redundant (ja que puc fer el mateix a Blogger i tenir accés més fàcil i sense inscripcions).

Després he provat varies altres pàgines com JuxtapostWeheartit i Dribbble, i cap dels 3 tenien les funcions que estava buscant.

Per ara seguiré utilitzant Pinterest i intentaré trobar una alternativa. Si no en trobo, acabaré creant una pàgina alternativa a Blogger on penjaré tots els links com a entrades pròpies i faré un link que connecti els dos blogs. Això solucionaria tots els problemes a la llarga però és un procés bastant tediós, ja que hauria de traspassar més de 40 links, cadascú amb la seva pròpia imatge i descripció.

No hay comentarios:

Publicar un comentario