domingo, 2 de octubre de 2016

Dia 2/10/2016

Per començar, m'he mirat el capítol de portes, finestres i objectes de Lynda.com per aprendre que fer al archiCAD respectivament.

També m'he creat una guia per tenir més controlat l'estat de cada habitació. És bàsicament per saber quan em queda per fer en el projecte, ja que fins ara tot és modelat bàsic.

He canviat la porta principal per una de disseny més modern (amb quadres de vidre) i li he afegit detalls com el pom i la grandària del marc.

He afegit detalls a les finestres i he afinat les seves configuracions, com la posició del vidre dins del marc, el gruix del marc, etc.

He intentat posar persianes, però no he pogut, ja que segons el programa, la distància de "reveal" (la distància entre el vidre i el final del marc) és massa petita, encara que per molt que l'augmentés, aquest error persistia. Buscaré una altra forma de posar persianes, ja que suposo que el problema és la forma de la finestra més que aquesta distància.

He afegit detalls a les portes de la terrassa del segon pis, com uns poms més senzills.

He començat a afegir les baranes de la terrassa del segon pis. Ja que no les trobava en la llibreria d'objectes, he hagut de descarregar els fitxers BIM de la pàgina oficial de Graphisoft i buscar com utilitzar-los dins del programa. Estic tenint bastants problemes, ja que la barana és un objecte recte i la terrassa és lleugerament curvada. Hauré de buscar alguna alternativa. 

Temps total de feina (videos + treball en el projecte): 2h i 30 minuts

No hay comentarios:

Publicar un comentario